luni, februarie 10, 2020

Sterk Plast te vrea in echipa!

Acțiune

Sterk Plast te vrea in echipa!

Dorești să iți schimbi locul de muncă? Dorești să accepți o nouă provocare? Află că S.C. Sterk Plast S.R.L angajează persoane pe o perioadă nedeterminată de timp. Fiecare functie are scopul ei bine definit si ne ajuta pe toti in dezvoltarea noastra!  • Marketing Product Manager

Este responsabil pentru dezvoltarea unor noi strategii de marketing eficiente si planuri de comunicare a caracteristicilor si a beneficiilor noilor produse catre client.

Acesta se ocupă de cercetarea de piață cu privire la produsele aflate în tendințe actuale, stabilesc termene pentru produsele viitoare, influențează prețurile și ambalarea, colaboreaza in stransa legatura cu echipele de vânzări, dezvoltă mesageria și poziționarea pieței în jurul produselor și participă la prezentări și evenimente.

Pentru acest rol, este nevoie de creativitate pentru a aduce cele mai bune elemente. Sa fie familiarizat cu diferite tehnici de marketing de produse, cum ar fi campaniile de e-mail și strategiile de stabilire a prețurilor.


  • Director Finante

Directorul de Finante este responsabil pentru furnizarea de orientare financiară și sprijin pentru clienți și colegi, astfel încât acesta să poată lua decizii de afaceri solide. Distribuie resursele financiare ale unei companii, este responsabil pentru planificarea bugetului, și sprijină echipa de management executiv prin oferirea de perspective și consultanță financiară care le va permite să ia cele mai bune decizii de afaceri pentru companie.


  • Vanzari Externe

Pentru a avea succes în acest rol, va trebui să aveți o înțelegere profundă a procesului de vânzare și a dinamicii, precum și abilități de comunicare. Experiența anterioară într-un rol de vânzări este un avantaj. Comunică cu potentialii clienti straini in vederea stabilirii unor noi relatii de parteneriat, transmiterea ofertelor tarifare, preluarea comenzilor clientilor din portofoliul firmei, plasarea comenzilor catre productie, verificarea si asigurarea unei bune desfasurari a procesului de pregatire al comenzilor dar si de livrarea acestora.


Operator Mase Plastice

Preparator Mase Plastice


Lăcătuș Mecanic

Tehnician Mecanic

Inginer Electrician

Operator CNC

Matrițer

Sudor Argon

Manipulant Mărfuri

Prevenirea si stingerea incendiilor 


Beneficiile oferite sunt urmatoarele

Transport
Salariu atractiv
Masă de pranz
Tichete de masă
Program de lucru in ture

Pentru orice alte detalii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0241 813 776


Urmariti-ne si pe:

https://www.facebook.com/sterkplastofficial

https://instagram.com/sterkplast

Meniu
RO ENG
Despre Noi Ştiri
Contact Facebook Instagram